Julai 27, 2009

untuk insan yang aku sayangi.

video


lirik lagu romance : ku ingin kau tahu

Demi semua yang aku jalani bersamamu
Ku ingin kau jadi milikku
Ku ingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku
Hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani...

Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani...

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani...

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas
Selama Tuhan masih mengizinkan
Ku ingin selalu menjagamu[ulang 4x]

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas



puisi cinta untuk mu..

Pada satu jalinan perhubungan yang mesra..
di situ aku dapat melihat kasih sayangmu yang melimpah ruah..
di situ aku lihat senyuman yang terukir wajah mu..
begitu sempurna..
senyuman yang tidak kan dapat aku lupakan..

semua kenangan yang kita lalui bersama..
memang sukar untuk aku lupakan
dan masih ku simpan menjadi sebuah kenangan terindah,
semoga kasih kita bersama akan abadi selamanya..

AMIN




hari ni aku nak story pasal kekasih hati ku yang jauh di sana,even kite orang jauh tapi aku terasa seperti die selalu ada menemani aku setiap waktu,
aku sangat sayang padanya kerana kisah cinta kami berdua adalah satu kisah yang terindah dalam hidup aku,
aku suke kan sifatnya yang terlalu menyanyangi aku sehingga die terlupa untuk menyanyangi dirinya sendiri, pada ku kaulah segalanya,
kau lah insan yang telah banyak merubah pendirian ku yang sukar menyanyangi insan lain,aku terlalu mengahargai ape yang die lakukan untuk aku,aku juga akan cuba melakukan yang terbaik untuk melihat nya bahagia,



kItE TaK MaMpU UnTuK MeMbErIkAn sEsUaTu yAnG SeMpuRnA tEtApI KiTe bErUsAhA UnTuK MeMbErIkAn sEsUatU YaNg tERbAiK UnTuK MEnCaPaI KeSeMpUrNAaAN ItU...



tu lah sepotong ayat yang di beri oleh insan yang aku sayang,
aku akan tetap menyanyangi nya sampailah aku akan di panggil oley ilahi,
setiap hari2 yang di lalui bersama dia adalah hari yang paling bermakna dalam hidup aku,
aku akan tetap berpegang pada janji ku hinggalah samapi saat yang aku janjikan,tapi kasih sayang aku pada dia tetap tidak akan berkurag walau sedikit pun,aku sayang kan die sepenuh hati ku,walaupun aku tak dapat mendampingimu selalu tapi aku akan selalu mengingati mu sayang,
kasih mu padaku adalah sesuatu yang amat tidak aku sia2 kan,
dan aku berjanji akan setia padamu hinggalah suatu saat yang tidak kita ketahui,
aku tetap akan menyayangi dan menyanjungi kasih sayang yg die berikan padaku,
moga kasih sayang kita abadi selamanya..
tu lah doaku untuk perhubungan kita...
terima kasih untuk segalanya...

3 ulasan:

remyhazza berkata...

ah..... kenagan terindah.....
masih tetap tetulis disini.....

yiazmat_horror berkata...

thanks hazza for the comment,
yup,kenangan terindah tak bisa di buang begitu sahaja :)

esmamuhamad berkata...

kenangan bisa tinggal di kotak memori kita, namun bukan senang untuk kita melupakannya.. apatah lagi untuk hidup bersendirian tanpa dia di sisi kita lagi. aku juga pernah lalui semua ini, bisa buat aku terkontang kanting mencari hala tuju.... ibarat kapal yang hilang nakhodanya...

"Meniti arus perjalanan kehidupan"

Lihatlah alam yang terbentang luas ini,
Ia dipenuhi dengan cerita dan kebesaran Allah,
SubhanAllah,
Alangkah indahnya kehidupan ini kerana Allah
meminjamkan sepasang mata untuk menghayati
ciptaanya yang maha agung,
perjalanan kehidupan ini adalah sementara dan
tidak di ketahui di manakah akhirnya sebuah perjalanan,
Ia hanyalah sementara,
sentiasa mencari erti sebuah perjalanan adalah perjuanganku

selamat datang to catatan

selamat datang to catatan
assalamualaikum dan salam sejahtera

Pengikut saya

Catatan Popular


 

Design by Amanda @ Blogger Buster